• создание мрских аквариумов
  • обслуживание мрских аквариумов

Лінійка лічильників банкнот Cassida

Бренд Cassida випускає різноманітні моделі лічильників банкнот для різних потреб користувачів. Ось кілька прикладів подібного обладнання з каталогу виробника, що має неабиякий попит:

  • Cassida 5520 UV. Ця модель оснащена ультрафіолетовим детектором для виявлення підроблених банкнот, а також функцією лічення купюр з можливістю визначення їх суми.
  • Cassida 6600 UV/MG. Цей лічильник банкнот також використовує ультрафіолетовий діапазон, а також має магнітні (MG) детектори для виявлення підроблених банкнот. Він також має можливість сортування та визначення суми лічених грошей.
  • Cassida 85 Series. Ця серія включає різні моделі, такі як 85, 85UM, 85UV, які мають різні функціональні можливості, такі як виявлення підроблених банкнот, роздільне сортування та підрахунок.
  • Cassida Advantec 75 Series включає лічильники банкнот, які спроєктовані для високого обсягу роботи та мають низку розширених можливостей, таких як сортування за номіналами, здатність працювати з різними валютами та інші.

Чим більший функціонал має лічильник банкнот, тим вища його ціна https://tech-profit.com.ua/lichilniki-banknot. Це потрібно обов’язково враховувати під час планування бюджету. Але якщо звернутися в інтернет-магазин Tech Profit, ви зможете купити вживану техніку з широкими можливостями значно дешевше. Звичайно ж, вам нададуть гарантію та технічну підтримку, причому на весь строк використання.

Переходьте за посиланням в онлайн каталог продавця, щоб обрати якісні лічильники банкнот для будь-якого застосування.